## School of St. Mary: School Advisory Council MEETING AGENDA Wednesday, May 21, 2025 7:00 - 9:15 pm UGC Multi-purpose Room

PLEASE NOTE: We welcome you to arrive 15 minutes early (at 6:45 pm) to get settled.

TOPIC: SAC Goal Progress & Advisement to School Leadership

**ROLES:** 

Attendees: School Advisory Council Members

Facilitator: Eileen Weber Note Keeper: Kate Burke Time Keeper: Michelle Kijek

## **MEETING OBJECTIVES:**

- Review meeting norms of the group
- Review visitor protocol
- Discuss goals and progress updates from Objectives/Committees; Objectives to be focused on at this
  meeting are bolded below
  - Objective 1 Share positive impacts of SAC initiatives and support of administration Objective 2 Review Committee Reports
  - Objective 3 Review Goals/Initiatives for 2025-2026

## TO PREPARE FOR THIS MEETING, PLEASE:

- Read this agenda
- Read reports provided, ask questions of the CommitteeChair in advance or bring questions to the meeting.
- Review minutes from March meeting

Schedule: 135 minutes

TIME	MINUTES	ACTIVITY
7:00 - 7:10	10 min.	WELCOME     Opening Prayer - Eileen Weber     Welcome any guests/visitors - Eileen Weber     Take attendance     Action item: Review and approve minutes from March 19, 2025 meeting (to then be posted on school website for public review)     Review meeting objectives     Highlight SAC Monthly Newsletter
7:10 - 7:15	5 min.	SAC MEETING NORMS REVIEW

7:15 - 7:30	15 min.	PRINCIPALS REPORT: Kathy Thompson & Clare Gianelli
7:30 - 7:40	10 min	VISITOR INPUT: Opportunity for visitors to address the Council on non-agenda items
7:40 - 7:50	10 min.	STUDENT LIFE COMMITTEE: Report and Updates by Student Council Members NOTES: Progress against key projects
7:50 - 8:00	10 min.	PGC & UGC Teacher Report: Questions?
8:00 - 8:10	10 min.	DEVELOPMENT COMMITTEE: Report Review and Updates
		NOTES: Review event successes and goals for next year
8:10 - 8:25	15 min.	MARKETING ENROLLMENT COMMITTEE: Report Review
		NOTES: Recruitment strategy/opportunities
8:25 - 8:35	15 min.	Ad Hoc TEACHER RETENTION COMMITTEE:
		NOTES: Review report/group discussion
8:35 - 8:50	15 min	FINANCE COMMITTEE: Budget Report
		NOTES: Needs assessment and teacher bonus
8:50 - 8:55	5 min	Other Committee Report Questions and Discussion
8:55 - 9:05	10 min	VISITOR COMMENTS: Opportunity for visitors to address agenda Items
9:05 - 9:10	5 min.	NEXT STEPS NOTES: Social/Dinner before meeting: June 11

9:10- 9:15	5 min.	CLOSING PRAYER : Kristina Lowery
------------	--------	----------------------------------